Belgisch vakmanschap sinds 1978

Henri Renmans startte zijn eerste beenhouwerij met één droom: mensen gelukkig maken. Deze filosofie passen onze 4.000 medewerkers met trots toe in hun vak. Elke dag staan ze paraat om onze klanten Belgische kwaliteit, versheid en advies aan te bieden.

“Succes voor mij is appreciatie krijgen van de klant. Wie bij ons werkt, moet de mens aan de andere kant van de toonbank graag zien."

Henri Renmans

Oprichter en zaakvoerder

Bij Renmans krijg je meer

01

Meer opleidingen

Geen ervaring? Het zal ons een worst wezen! Bij Renmans krijg je als starter alle tijd en de nodige opleidingen om je te ontwikkelen én te groeien binnen je job.

02

Meer ambiance

Welkom bij de Renmans familie! Van Oostende tot Aarlen, in elke winkel kan je genieten van een goed stukje ambiance.

03

Meer passie op het werk

Met passie voor onze ambacht gaan we elke dag aan de slag om onze klanten met Belgische kwaliteit én een grote glimlach de winkel uit te zien lopen.

04

Meer variatie

Goesting in een sappige job met veel afwisseling? Bij Renmans is geen enkele dag  hetzelfde!

Bekijk de functies

Onze
waarden
bij Renmans

Kwaliteit

'Altijd kwaliteit' staat bij Renmans voor de versheid, hygiëne en vakkennis binnen ons bedrijf. We bereiden het 100% Belgisch vlees dan ook in onze eigen ateliers.

Vakmanschap

Renmans staat voor vakmanschap, respect voor vlees en een persoonlijke service. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide mensen met kennis van zaken.

Toewijding

Bij Renmans investeren we in het welzijn van onze medewerkers en gaan verspilling en overproductie tegen. Ook ondersteunen we verschillende sociale organisaties met ons kwaliteitsvol vlees.

Renmans in cijfers

medewerkers
winkels in Vlaanderen
vacatures & doorgroeimogelijkheden

Dichterbij dan je denkt

Met bijna 270 Renmans beenhouwerijen in België zijn we altijd in de buurt!

Selecteer je provincie en check jouw dichtsbijzijnde job!

© 2022 Renmans
design by