Beenhouwer

Een job als beenhouwer

Met jouw passie en liefde voor vlees smaken onze vers bereide producten in de toonbank nóg beter. Als Beenhouwer sta je niet alleen garant voor de kwaliteit van ons vlees maar ook voor de sfeer binnen het team. 

winkelmedewerker

Een job als winkelmedewerker

Jouw lach is de eerste die onze klanten zien. Met je vriendelijke service verwelkom je onze klanten en bezorg je ze een onvergetelijke winkelervaring. Een entrecôte, biefstuk of dunne lende, ook voor advies kunnen onze klanten altijd op je rekenen.

assistent winkelverantwoordelijke

Een job als assistent winkelverantwoordelijke

Als assistent filiaalverantwoordelijke sta je in voor het commerciële beheer van de beenhouwerij en neem je de eindverantwoordelijkheid van het filiaal op zich. Je bent het aanspreekpunt voor het team in de winkel en zorgt voor de begeleiding van onze jonge starters.

werkplek leren

Leer de job met werkplek leren

Een gezonde portie motivatie en een passie voor vlees. Meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan in één van onze beenhouwerijen. Leer de kneepjes van het vak, combineer je schooldagen met een praktijkopleiding op de werkvloer en profiteer van onze doorgroeimogelijkheden.

Jobstudent

Een kans als jobstudent

Meer geld nodig om leuke dingen te doen? We kunnen jouw hulp op zaterdag of in de vakanties goed gebruiken! Ga aan de slag in het atelier, in de verkoop of bij de bereidingen en vind je draai in onze Renmans familie.

Spontaan solliciteren

Spontaan solliciteren

Staat jouw droomjob hier niet tussen? Niet getreurd! Solliciteer hier en dan bespreken we samen je kansen bij Renmans.

Het Sollicitatieproces

Ben jij klaar voor een job met meer doorgroeimogelijkheden, meer variatie en meer sfeer?Bereid je voor op een sollicitatie bij Renmans en neem hier een kijkje in ons sollicitatieproces!

01

Solliciteer en ontvang een mail.

Jouw droomjob gespot? Dien snel je sollicitatie online in en vergeet je CV niet toe te voegen. Na je sollicitatie ontvang je meteen een bevestigingsmail.

02

We bellen jou voor een gesprek

Mag ‘t voor ons wat meer zijn? Dan nemen we na een grondige selectie telefonisch contact op voor een kennismakend gesprek. We willen natuurlijk weten welk vlees we in de kuip hebben!

03

Het gesprek

Was het telefoongesprek een grote hit? Zijn er voldoende raakvlakken? Proeven we je motivatie door de telefoon? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. We zijn benieuwd om je te ontmoeten en horen graag wat je verwachtingen zijn.

04

Een proefdag

Afhankelijk van het type job kan er ook een proefdag georganiseerd worden. Wanneer deze dag goed verloopt en zowel jij als wij een samenwerking zien zitten, volgt er een officiële aanbieding. Welkom bij onze familie!

© 2022 Renmans
design by