Lust jij wel een spontane sollicitatie?

Solliciteer hier en dan bespreken we samen je kansen en toekomst bij Renmans.

Functieomschrijving

Een job als beenhouwer, chef, verkoper of verkoopster? Wie twijfelt kan altijd spontaan solliciteren bij Renmans. Samen kijken we waar je je talent het best kunnen inzetten op de werkvloer.

Wij bieden

Een job met tal van opleidingen en doorgroeikansen. Geniet van meer passie, meer variatie en vooral meer ambiance! Samen kijken we waar we je talent het beste kunnen gebruiken.

Spontane sollicitatie

Wat zijn jouw talenten? 

Het Sollicitatieproces

Ben jij klaar voor een job met meer doorgroeimogelijkheden, meer variatie en meer sfeer?Bereid je voor op een sollicitatie bij Renmans en neem hier een kijkje in ons sollicitatieproces!

01

Solliciteer en ontvang een mail.

Jouw droomjob gespot? Dien snel je sollicitatie online in en vergeet je CV niet toe te voegen. Na je sollicitatie ontvang je meteen een bevestigingsmail.

02

We bellen jou voor een gesprek

Mag ‘t voor ons wat meer zijn? Dan nemen we na een grondige selectie telefonisch contact op voor een kennismakend gesprek. We willen natuurlijk weten welk vlees we in de kuip hebben!

03

Het gesprek

Was het telefoongesprek een grote hit? Zijn er voldoende raakvlakken? Proeven we je motivatie door de telefoon? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. We zijn benieuwd om je te ontmoeten en horen graag wat je verwachtingen zijn.

04

Een proefdag

Afhankelijk van het type job kan er ook een proefdag georganiseerd worden. Wanneer deze dag goed verloopt en zowel jij als wij een samenwerking zien zitten, volgt er een officiële aanbieding. Welkom bij onze familie!

© 2022 Renmans
design by